'

Sep 30
DE WIJK - Atlas Sport is een moderne en zeer volledig ingerichte sportschool met een groot aanbod aan diverse groepslessen. Je kunt je bij Atlas Sport ook laten adviseren en begeleiden door een fysiotherapeut. Nieuw bij Atlas Sport is de mogelijkheid om een oefentherapeut Cesar te consulteren. Ook een behandeltraject is mogelijk.

Oefentherapie Cesar
Oefentherapie Cesar (ook wel bekend als Mensendieck) richt zich op allerlei klachten op het gebied van houding en beweging, en ook op klachten waarbij spanning en stress een rol spelen. Door deze therapie word je je bewust van zaken die invloed hebben op je klachten. Bewustwording en gerichte oefeningen helpen je om je klachten weg te nemen. Bij Atlas Sport kun je terecht voor advies en ook voor een behandeltraject. Stephan de With, medewerker van Atlas Sport, is oefentherapeut Cesar. Op donderdag van 10 tot 11.30 uur heeft hij een gratis inloopspreekuur in de sportschool. Verder is het mogelijk een afspraak met hem te maken voor behandeling.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA