'

Sep 30
DE WOLDEN - Burgemeester Roger De Groot geeft op vrijdag 5 oktober, de Nationale Ouderendag, de aftrap voor voorleesbijeenkomsten in gemeente De Wolden. Overal in het land zal het verhaal ‘Het straatje’ van Yvonne Keuls voorgelezen worden. Op uitnodiging van de bibliotheek en ’t Neie Punt gaat burgemeester Roger de Groot dat doen in ’t Neie Punt te Ruinen tijdens een bijeenkomst van 10.00 tot 11.00 uur. Het is bedoeld voor bewoners, maar ook andere inwoners van Ruinen zijn welkom. Hennie Kuijer zal de bijeenkomst leiden en zelfs iets ludieks brengen. De burgemeester, Jan Mansier en Wim Stam zullen na het verhaal vertellen over hun straatje van vroeger.
Bibliotheek Ruinerwold sluit dit jaar voor het eerst bij aan bij de nationale voorleeslunch. Samen met woon- en zorgcentrum ’t Vonder is er een lunch georganiseerd. Luister naar het verhaal van Yvonne Keuls voorgelezen door Ds. Roelof Kloosterziel en eet een lekkere lunch verzorgd door Coop Koetsier en ’t Vonder. De lunch start om 12:00 uur in ’t Vonder en zal rond 13:30 uur afgelopen zijn. De lunch is toegankelijk voor bewoners van ’t Vonder en de inwoners van Ruinerwold.

Net als vorig jaar zal de Voorleeslunch in De Wijk weer plaats vinden in Woonzorgcentrum Dunninghe aan de Prins Clauslaan 6. De heer Jan Tijink, oud directeur van de basisschool in De Wijk, zal het verhaal ‘Het straatje’ voorlezen. Dit verhaal is speciaal voor deze dag geschreven door Yvonne Keuls. Aansluitend is er een lekkere lunch die wordt aangeboden door Coop Dunnink uit De Wijk, Woonzorgcentrum Dunninghe en Bibliotheek De Wijk.
De lunch is toegankelijk voor bewoners van Dunninghe en de inwoners van De Wijk.
Graag aanmelden bij de bibliotheek van de Wijk. Telefoon: 0880128210

Tijdens alle bijeenkomsten is er na het voorlezen ruimte voor de aanwezigen om hun eigen verhalen met elkaar te delen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA