'

Sep 28
RUINEN - Burgemeester Roger de Groot heeft zaterdag 22 september een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Jan Boxma uit Ruinen. Jan is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn jarenlange vrijwillige inzet voor onder andere Biljartvereniging ABC’08 en bridgeclub Runer Aas uit Ruinen.
De Groot speldde het lintje op in ’t Neie Punt, tijdens de viering van het 30-jarig bestaan van de bridgeclub. Jan nam afscheid van de club als voorzitter.

De Groot haalde daarbij enkele citaten aan van collega-bestuursleden, zoals: “Een zeer aimabel mens met veel gevoel voor humor. Sociaal ingesteld richting zieke leden of hun gezin. Ook tijdens soms moeilijke vergaderingen weet hij altijd op spontane en ludieke wijze de neuzen allemaal dezelfde richting in te krijgen.”

De Groot roemde verder de vrijwillige inzet voor andere activiteiten van Jan bij Dorpshuis 't Neie Punt. De burgemeester bedankte Jan voor zijn “actieve en betrokken inzet”.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA