'

Sep 29
RUINEN - In opdracht van het college van B&W start Buning Wegenbouw BV uit Zuidwolde op maandag 8 oktober met het uitvoeren van groot onderhoud aan de Koekangerveldweg in Ruinen. De Koekangerveldweg wordt tussen de rotonde in de N375 en de Ruinerweide volledig herstraat. Om de constructie steviger te maken, wordt de bestaande fundering van zand vervangen door een puinfundering. Ook de bermen aan weerszijden van deze weg worden verstevigd door middel van zogenaamde grasbetonplaten.
Naar verwachting nemen de werkzaamheden vijf weken in beslag. Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via deze website worden wijzigingen aangegeven.

Tijdens de uitvoering is de weg volledig gestremd voor het verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid door borden.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Rik Buning van Buning Wegenbouw BV, te bereiken via 0528-373164, of René Ramaker van gemeente De Wolden, te bereiken via 14 0528.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA