'

Sep 30
RUINERWOLD - Vanmiddag moest KIOS 1 aantreden in Oostwold tegen OWK 1. OWK is een oude bekende van de Spekbraanders, maar een ploeg waar KIOS het altijd lastig tegen heeft. OWK heeft een paar goede schutters en veel lengte aan dames zijde. Dit is een kracht van OWK, maar heeft ook tegelijk zijn zwaktes.
Eén van de schutters aan Oostwoldse zijde liet gelijk van zich horen. Met 2 minuten te hebben gespeeld, pakte OWK de voorsprong. KIOS pareerde vrij snel en nam via een vrije bal van Janita Zantinge de leiding over. Clean verdedigen was het devies van trainer Christian Lucas. De vrije ballen van OWK worden doorgaans zeer effectief afgeschoten. Waar de lengte van de thuisploeg er was, werd door KIOS zeer goed op gespeeld. Janneke de Lange en Daniek v.d. Wal liepen hier erg goed op en mede daardoor kon KIOS zijn voorsprong uitbouwen naar 2-4. Echter, lieten de schutters weer van zich spreken en deden dat zeer fortuinlijk van heel ver. 3 doelpunten op rij binnen 1.30 minuten gaf OWK weer de voorsprong, 5-4. De Eismann/Ensing equipe creëerde ontzettend veel kansen. De afronding liet hier en daar te wensen over, maar als het dan heel even gaat kon KIOS ook gelijk weer gas geven op het scorebord. 4 doelpunten door Janneke de Lange en Janita Zantinge samen brachten KIOS weer erop en erover, 6-9. Het was jammer dat 2 minuten voor tijd OWK nog 2 maal de korf wist te vinden. Daardoor gingen beide ploegen met een verschil van 1 de rust in, 8-9.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA