'

Okt 1
DE WIJK - Het was zaterdagmiddag een hartelijk weerzien tussen de oud klasgenoten van de openbare lagere school uit De Wijk. Klas 6 uit 1980 werd met koffie en cake ontvangen bij de Wieker Meule. Waar klasgenoot Erwin de Jonge tevens de molenaar van is.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Het was gemakkelijk om iedereen op te sporen vertelt Alma Vos. Tien jaar geleden hebben we ook een reünie georganiseerd. Van de meesten hadden we de adressen nog van bewaard. Ook voormalig hoofd van de school, Jan Tijink en meester Klaas van der Ziel waren de partij. 'Voor Klaas waren wij zijn eerste leerlingen toen hij begon in klas 2' herinnert Jan Roze zich nog. 'Later in klas 4 hebben we ook les van hem gehad'. Roze was samen met Henriette Teunissen, Alma Vos en Gerda Talen betrokken bij de organisatie van de reünie. Uiteraard werd er ook nog even een groepsfoto gemaakt. De leuke middag werd afgesloten met een speurtocht door het dorp en nadien een warm/koud buffet.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA