'

Okt 14
DE WIJK - Je zal maar slecht of geen werkende nieren hebben. Dat betekent een aantal keren per week uren aan een dialyse apparaat gekoppeld zitten om je bloed te zuiveren. Als je geluk hebt kun je, vaak na jaren wachten, in aanmerking komen voor transplantatie van een donor nier.

Jaarlijks sterven veel patiënten omdat de donor nier te laat komt. Ruim 1,5 miljoen mensen in Nederland lijden aan een chronische nierziekte. Bijna 7000 mensen zijn aangewezen op dialyse om in leven te blijven.

Daarom zijn onze collectanten zo ontzettend belangrijk en wil ik ze langs deze weg bedanken voor hun inzet. Ruim € 851,- is er in september weer opgehaald. Helaas, wordt de groep collectanten steeds kleiner en hebben we dringend nieuwe mensen nodig om alle wijken te betrekken bij de collecte zodat de opbrengst nog hoger wordt. Ik wil ook mijn mede coördinator dhr. J. Jongstra bedanken voor zijn inzet. Hij neemt afscheid van ons i.v.m. zijn verhuizing en ik wens hem en zijn vrouw het allerbeste in de toekomst. Dat betekent dat ook een nieuwe coördinator welkom is om mij te helpen de collectebussen te verdelen en weer in ontvangst te nemen, het geld te tellen zodat het op de rekening van de nierstichting gestort kan worden.

Wilt u zich ook inzetten voor dit uiterst belangrijke vrijwilligerswerk, als collectant of collecte coördinator kunt dan kunt u contact opnemen met dhr. R. Bernardus. Telefoon 0522- 441546

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA