'

Okt 18
RUINERWOLD - Denken jullie het Mysterie van de ScharenSlieper te kunnen oplossen? Schrijf je dan vanavond nog in! Want vol=vol. We starten vanavond om 19:00 uur tot 22:00 uur met de voorverkoop!! Hier kunt u een startkaart kopen met een tijd wanneer jullie groep van start gaat!

Een startkaart voor 8 pers kost €45,- Losse verkoop €6,- p.p. en heb je de kans dat wij groepen moeten maken, om zo iedereen een kans te geven om mee te lopen! Dus ben jij niet bang en durf jij het aan? Dan zien we jullie vanavond!! Inschrijving en informatie Uitgaanscentrum De Klok Dijkhuizen 33 Tele: 0522 48 1273 Ruinerwold

Voorverkoop Donderdag 18 en Maandag 22 Oktober vanaf 19:00 uur bij Uitgaanscentrum De Klok Dijkhuizen 33 7961 AG Ruinerwold voor inlichtingen 0522-481273.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA