'

Okt 19
DE WIJK - Op vrijdagavond 2 november zal schrijver Pieter Waterdrinker, nu wonend in Moskou en Sint-Petersburg, een lezing houden in bibliotheek Zuidwolde. Pieter Waterdrinker is journalist en schrijver en is nog niet zo lang bekend bij het grote publiek.

Hij maakt nationaal en internationaal naam door zijn laatste boek dat zeer succesvol werd ontvangen: Tsjaikovskistraat 40, een boek dat door mannen én vrouwen graag gelezen wordt. Bovendien was hij op zondagavond 19 augustus op tv Zomergast. Daar bleek dat hij niet alleen boeiend schrijft, maar ook een boeiende en gemakkelijke spreker is.

Hij houdt zijn lezing om 20.00 uur, de toegang is € 5,00 voor bibliotheekleden op vertoon van de kaart en niet-leden betalen € 6,50. Vol is vol, dus aanmelden vooraf is wenselijk, dat kan door te mailen naar info@bibliotheekzuidwolde.nl of bellen naar bibliotheek Zuidwolde 088-0128291.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA