'

Okt 19
DE WIJK - Na afloop van de generale repetitie keken de drie dirigenten van MPB Concordia, Popkoor Nameless en SWE Apollo elkaar aan. Het Triple Concert kon wel eens een gigantisch optreden worden. De muzikanten hadden inmiddels een plekje opgezocht in de kantine van de sporthal, waar Koop en Lia Holterman hun eigengemaakte soep en belegde broodjes hadden klaar gezet. Om 19.00 uur kwamen de eerste toeschouwers zich al melden bij Sporthal De Slenken en vlak voor aanvang van het Triple Concert waren alle stoelen bezet en ook op de tribune en bij de sta tafels hadden de muziekliefhebbers een plekje opgezocht.


Foto: Hilde Schreur
Even was de zaal donker en schemerig, terwijl Voice-over Chris Kroezen het publiek informeerde wat er die avond allemaal te verwachten was. Daarna zette Octopus Licht en Geluid de muzikanten en zangers en zangeressen in sfeervolle verlichting wat de hele sfeer nog mooier maakte! Popkoor Nameless en SWE startten het optreden, met hoe kan het ook anders, Listen tot he Music!

Wat daarop volgde was een enerverend, gevarieerde avond waar het publiek meer dan waar voor haar geld kreeg en de muzikanten en zangers/zangeressen trakteerde op veel applaus!
Indrukwekkend was het gezamenlijke optreden van MPB Concordia en SWE Apollo met het nummer Eloise. Dit nummer is gearrangeerd door Martien Slingerland en Jan de Kwant van MPB Concordia.
Vol enthousiasme werd het optreden vervolgd en Nameless liet zich van haar beste kant horen met het prachtige nummer Is She Realy going out with him van Joe Jackson. Natuurlijk mocht Venus van Shocking Blue en Don’t Stop me Now van Queen, deze avond niet ontbreken.

Hallelujah van Leonard Cohen en Everybody Needs Somebody gaf de sublieme samenwerking aan tussen Popkoor Nameless en het slagwerkensemble! MPB Concordia speelde nog een nummer van Popmuzikant Sting en als je je ogen dicht deed, waande je je in de Oostenrijkse Alpen, bij het spelen van The Sound of Music, waarbij de veelzijdigheid van MPB Concordia te zien en te horen was!
De finale van de avond werd afgetrapt door SWE Apollo met een medley van Marco Borsato en er werd ouderwets mee gezongen met een medley van Vrouw Haverkamp, Alie en Oerend Hard van Normaal! Smoke on the Water van Deep Purple zou het laatste nummer van de avond zijn maar wat is een optreden zonder toegift. Nog eenmaal werd River Deep Mountain High van Ike en Tina Turner ingezet, waarna de zaal ongeveer ontplofte!

Een avond om niet te vergeten en dit was mede mogelijk door beide hoofd sponsoren Bruins Betonstaalvlechtbedrijf te Staphorst, Hoveniersbedrijf Vellinger en een heleboel 'kleinere' sponsoren!!
Na afloop werd er in de kantine nog gezellig nagepraat onder genot van een hapje en drankje en gingen de beentjes van de vloer onder leiding van de band Bruun Brood.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA