'

Okt 31
STAPHORST - Hoera, Boer Staphorst bestaat nog steeds 60 jaar! Daarom zijn er op zaterdag 3 november weer activiteiten te beleven bij het bouw- en woonwarenhuis. Een gezellige dag om eens samen met de familie naar Boer te gaan. Maar wat is er allemaal te beleven?

Een unieke mobiele showroom van Tricorp
Tricorp komt met haar kledingcollectie naar Boer Staphorst. Om de kleding zo goed mogelijk tot haar recht te laten komen, heeft Tricorp een mobiele showroom ingericht. De zeldzame Greyhound Scenicruiser biedt daarvoor het perfecte decor en gemak om de collectie te showen.

In de jaren ’50 van de vorige eeuw werden in totaal 1001 exemplaren gemaakt van de Greyhound Scenicruiser, waarvan Tricorp één in het bezit heeft. Zaterdag 3 november kunt u deze unieke mobiele showroom bewonderen en de kledingcollectie passen en shoppen.

Demonstratie DHZ-producten
Naast de collectie van Tricorp kunt u ook de nieuwste producten van de innovatieve merken Bessey en Knipex bekijken. Zo heeft Bessey onlangs een nieuw soort lijmklem geïntroduceerd, die zelfs in zeer compacte ruimtes te gebruiken is. Daarnaast kunt u de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van tangen van het merk Knipex, deze verbeteringen maken het dagelijks werk voor de gebruiker makkelijker.

Op zaterdag 3 november komt ook de Stanley Black&Decker specialist naar de winkel. Hij zal alle vragen beantwoorden over het ruime assortiment gereedschap van het merk en laten zien wat er met de producten mogelijk is.

Genoeg redenen dus om zaterdag 3 november een kijkje te komen nemen bij Boer Staphorst! Meer informatie vindt u op: https://www.boer-staphorst.nl/activiteiten-3-november/

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA