'

Nov 9
Herinnering houdt levend

MEPPEL - Al eens nagedacht over een uitvaart? Welke keuzemogelijkheden zijn er eigenlijk bij het vormgeven van een uitvaart? Hoe kijkt men aan tegen rouwen en het herinneren van het leven? Hoe sta je stil bij het verdriet, na het overlijden van iemand die je heel nabij is?
Iedereen heeft vroeg of laat te maken met een gemis van iemand die hem of haar dierbaar was. Tegenwoordig is daar oog voor. Zijn er veel mogelijkheden om afscheid te nemen en zijn er rituelen die passend zijn en verder kunnen helpen.

Om een uitvaartbegeleider eens thuis uit te nodigen om over een uitvaart te praten is voor veel mensen niet aan de orde, of een brug te ver. Toch prikkelt het bij velen de nieuwsgierigheid.

Zaterdag 10 november is in de Grote of Maria Kerk in Meppel een Uitvaartbeurs. Er staan diensten die gerelateerd zijn aan de uitvaart. Zoals kistenmakers, bloemisten, fotograaf, uitvaartbegeleiders, sprekers, notaris, as-ornamenten makers, steenhouwer en natuurbegraafplaats Hillig Meer.
Je kunt er zo naar binnen lopen, eens kijken wat er zoal te bieden is en als je behoefte hebt met deze of gene een gesprek aan gaan.
Het kost niets, het is een kleine moeite even naar binnen te lopen als je toch al even naar de binnenstad van Meppel wilde gaan.

Graag ontmoet ik u daar.

Gerda Habes Uitvaartzorg.

Zaterdag 10 november
Tussen 10.00 en 16.00
Grote of Maria Kerk in Meppel
Toegang gratis

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA