'

Nov 6
DE WOLDEN - De Wijk, Veeningen en Fort hebben een nieuwe wijkagent. Het gaat om Pieter van der Veen (59 jaar). Hij werkt sinds eind jaren ‘90 als wijkagent. Van der Veen volgt Rennie Grootenhuis op die vertrokken is naar een functie elders in de politieorganisatie.
Pieter van der Veen zal enkele dagen per week inzetbaar zijn als wijkagent. Ook maakt hij deel uit van de noodhulp en wordt zijn inzet eveneens op andere plaatsen in Zuid-West Drenthe verwacht.

‘Ik ben mijn politieloopbaan begonnen op de school in Harlingen en via Twente ben ik beland in de oude gemeenten Dwingeloo en Vledder en Meppel en Hoogeveen.”

De nieuwe wijkagent ziet zijn aanstelling als een nieuwe uitdaging. ‘En dat is samen met de inwoners van deze wijk en de netwerkpartners een ‘wij-gevoel’ te creëren om te werken aan de veiligheid en het woongenot van en in deze dorpen.’

Wilt u advies of gewoon eens van gedachten wisselen met de nieuwe wijkagent, neem dan contact met hem op. Hij is bereikbaar via 0900-8844 voor niet dringende zaken. Mailen kan rechtstreeks naar pieter.van.der.veen@politie.nl. Bel voor dringende zaken altijd 112.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA