'

Nov 7
DE WOLDEN - Respect, wat is dat eigenlijk precies? Is het iets wat kan worden geëist, of is het juist iets wat moet worden gegéven? Uit onderzoek blijkt steeds weer dat mensen zich zorgen maken over de manier waarop we met elkaar omgaan. Zien we om naar elkaar en voelen we ons gerespecteerd op straat? Is gemeente De Wolden wellicht een mooi voorbeeld voor andere gemeenten, of zijn er ook dingen die beter kunnen?


Respectvol met elkaar omgaan, op straat of het schoolplein daar draait het om.
CDA De Wolden vindt dit belangrijk en lanceert tijdens de Week van Respect van 5 tot 11 november daarom het ‘Hoe respectvol is uw woonplaats?’-onderzoek op www.cda.nl/respect.

In het onderzoek wordt onderzocht hoe mensen in gemeenten in Nederland vinden dat het met respect gesteld is en wat er misschien beter kan. Hiermee sluit CDA De Wolden aan bij de activiteiten van de organisatie van de Week van Respect, voor een tolerante en respectvolle samenleving. Raadslid Eline Vedder zegt hierover: “ ’s Ochtends op het schoolplein zie ik kinderen en volwassenen elkaar groeten of de deur voor elkaar openhouden. Dan begint mijn dag direct al goed. Met een klein gebaar kun je iemand laten merken dat er naar hem of haar wordt omgezien.”

De resultaten van de enquête zullen later bekend worden gemaakt.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA