'

Nov 6
RUINERWOLD - Een grote delegatie leden van Ruinerwold Onderneemt is woensdagavond op bedrijvenbezoek bij een tweetal Ruinerwoldse bedrijven. Het eerste bezoek ging naar Smederij R. Mulder. Hier kregen de leden uitleg over de gebruikte machines en de werkzaamheden van Raimondo. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in op maat gemaakt hekwerk, inrijpoorten, schoorsteenkappen en raamroosters.foto's: BS/Weblog-dewolden.nl


Ook voor buitenverlichting, brievenbussen, buitenhaarden, reparatie en restauratie kan men er terecht. Alles wordt volledig door ons op maat gemaakt in de smederij. En uiteraard was er de mogelijkheid om even binnen te lopen bij 't Bakhuus. Hier is Paula Mulder in november 2005 een winkel begonnen met binnen- en buitendecoratie. Hier wordt van alles verkocht. Zoals stoere, landelijke woonaccessoires, prachtige meubels van Be Pure, vachten en hele mooie leren tassen van het Nederlandse merk Bag2Bag en het Duitse merk Bull & Hunt. Ook is 't Bakhuus officieel Annie Sloan stockist (dealer), de volledige collectie Chalk Paint, Wallpaint, kwasten en overige producten van dit prachtige merk is aanwezig.

Het tweede bedrijf dat bezocht werd was de Bonte Koe, het kledingverhuurbedrijf van Janneke Rumph. De Bonte Koe heeft een ruim assortiment feestkleding. Dit varieert van Oktoberfeest kleding tot Dickens, Maffia, Disco, Historische-kleding en nog veel meer. Ook de bijbehorende accessoires zijn te huur. Naar schatting zijn er iets van 25.000 stuks feestkleding aanwezig. De afsluitende netwerkborrel vond plaats bij café Centraal.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA