'

Nov 8
REGIO - Stichting Grote Broer heeft tot doel wensen en dromen van kinderen te helpen realiseren. Zoals een Grote Broer dat voor zijn kleine broer of zus wil doen. Zo vinden we dat ieder kind recht heeft op het vieren van sinterklaas. Niet alle ouders kunnen hun kind(eren) dat stukje geluk geven. Soms is er gewoon even financiële hulp nodig. Daarom kan iedereen uit Meppel en de nabije omgeving bij Stichting Grote Broer een sinterklaas cadeaubon aanvragen voor deze kinderen.
Een aanvraag kan door de ouders worden gedaan, maar natuurlijk ook door familie, vrienden of bijvoorbeeld een leerkracht of begeleider. Via de website (www.stichtinggrotebroer.nl) kan het aanvraagformulier worden ingevuld. Dit is mogelijk tot en met zondag 18 november.

Extra actie door samenwerking Sintfilm Meppel
Stichting Grote Broer heeft een samenwerking met de organisatie van de Meppeler Sinterklaasfilm. We mogen drie gezinnen blij maken met een gratis voorstelling van de nieuwe film 'Sinterklaas en het wonder op 5 december' in studio Gala op zondag 25 november. Daarnaast kunnen drie gezinnen Sinterklaas en zijn pieten thuis verwelkomen op vrijdagavond 30 november.
Meedoen aan deze extra actie kan door dit op het digitale aanvraagformulier van de cadeaubon aan te geven.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA