'

Nov 8
RUINEN/ZUIDWOLDE - Creatief bezig zijn kan weer in de Crea Cafés die gepland zijn in de bibliotheken in De Wolden. U bent welkom in Zuidwolde op 15 november tussen 14.00 en 16.00 uur. In Ruinen is het Crea Café op 21 november van 9.30 tot 11.30 uur.
Heeft u zin om creatief bezig te zijn en nieuwe mensen te ontmoeten dan bent u van harte welkom! Het is de bedoeling dat u uw eigen knutsel- of handwerkje meeneemt, maar voor de gezelligheid langskomen kan natuurlijk ook. De Crea Cafés zijn voor iedereen toegankelijk, jong en oud, leden en niet- leden van de bibliotheek. Koffie en thee staan voor u klaar en de toegang is gratis. De Crea Cafés zijn een initiatief van de bibliotheken in De Wolden en Welzijn De Wolden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de betreffende bibliotheek of kijk op www.welzijndewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA