'

Nov 9
ZUIDWOLDE - Ieder mens wil gezond en plezierig leven. Maar dat is niet zo vanzelfsprekend en voor iedereen anders. Daarom is er zorg voor iedereen. Maar als je iets overkomt, dan pakt dat altijd anders uit. Net als de impact die het op jezelf, op anderen en op je leefomstandigheden kan hebben.
Voor Univé betekent dit meer dan alleen de zorgverlening waarborgen. We kunnen zoveel meer met elkaar. Vitaliteit stimuleren, lokaal informatie en contactpunt zijn voor ontwikkeling van informele onderlinge hulp. Met maar één doel: Samen een gezond en plezierig leven mogelijk maken voor iedereen.

Zorgavond
Wij organiseren op 27 november een zorgavond in ’t Wheemhuus gezondheidscentrum . Adres: Burgemeester Tonckensstraat 4 in Zuidwolde.
Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de zorgverzekering 2019 en nemen wij de belangrijkste wijzigingen met u door.

Presentatie/workshop
Aansluitend verzorgd Henk-Jan Dolsma een presentatie en een workshop. Tijdens deze workshop krijgt u enkele opdrachten welke u laten nadenken over uw eigen gezondheid.

Programma
19:00 uur Inloop met koffie en thee
19:30 uur Presentatie over Algemene Zorgzaken namens Univé
20:15 – 20:30 uur Pauze
20:30 uur Presentatie/workshop Henk-Jan Dolsma
21:15 uur Napraten / ervaringen delen.

Aanmelden
U dient zich aan te melden door een e-mail te sturen naar aanmelden@unive.nl. Vermeld bij uw aanmelding onderstaande gegevens:
• naam
• adres
• telefoonnummer
• met hoeveel personen u aanwezig bent
• op welke datum/locatie u aanwezig bent

Vragen?
Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar noordnederland@unive.nl of bellen naar 0528 370057.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA