'

Nov 9
IJHORST - De Rabo Coöperatieweken zijn van start gegaan en van 1 t/m 15 november kunt u uw stemmen uitbrengen. Iedereen die lid is van de Rabobank Meppel/Staphorst/ Steenwijkerland ontvangt 5 stemmen. Per project mogen maximaal 2 stemmen worden uitgebracht, dus er moet sowieso op 3 verschillende projecten worden gestemd.
Waarom is het belangrijk om op onze vereniging te stemmen ?
Met uw stemmen organiseren wij op 2e Pinksterdag 2019 weer een NatuurBeleefdag. Aansluitend op de jaarlijkse fietstocht organiseren we een dag waar de hele familie een fijne gezellige dag in de natuur kan doorbrengen. Natuurlijk is er ook bijpassende muziek. Van 1 t/m 15 november kunt u uw stem uitbrengen op de Natuurbeschermingsvereniging “IJhorst-Staphorst e.o.” en u kunt zelf ook volop meegenieten op 10 juni 2019 op onze NatuurBeleefdag.
Meer info op www.rabobank.nl/mss.

Of bekijk de promotiefilm op onze FB pagina; https://www.facebook.com/natuurbeschermingsvereniging

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA