'

Nov 13
VEENINGEN - Het afgelopen half jaar is door diverse ambassadeurs in het Reestdal actief meegedacht in het project Waardevol Reestdal. Het rapport van dit onderszoekstraject wordt op donderdag 15 november gepresenteerd in het Dorpshuis ’t Markehuus in Veeningen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. De vlotte presentatie is in handen van William ten Kate, bekend van TV Oranje.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
Op deze avond kan dan gestemd worden op de beste ideeën uit dit rapport. Met de top 3 gaan we dan samen actief aan de slag om het Reestdal met leadermiddelen beter op de kaart te zetten. Dit natuurlijk met behoud van de kernkwaliteiten van het Reestdal.

En ondertussen kun je proeven van heerlijke streeklekkernijen uit ons waardevolle Reestdal en luisteren naar de liedjes van Luuks Nijsingh. Heb je interesse om mee te bouwen aan de toekomst van onze mooie regio, meld je dan per omgaande nog aan bij Stichting Ondernemend Reestdal, via een mail naar; KroKo@Reestdal.info of telefonisch via 0522-443376

Stem op Ondernemende Reestdal
Stichting Ondernemend Reestdal dingt bij de Rabobank Staphorst-Meppel-Steenwijkerland mee met de Coöperatie Weken. Het gaat om het project om het Reestdal met eigen vlaggen zichtbaar beter op de kaart te krijgen. Alleen als je lid bent van deze Rabobank Staphorst-Meppel- Steenwijkerland kan je een stem uitbrengen op het project. Op de Facebookpagina van ‘vakantie in het Reestdal’ staat een kort promofilmpje van het project. De stichting wil het Reestdal als gebied beter op de kaart zetten, te beginnen met de vlaggenactie. Jaarlijks brengt de stichting voor de toeristen het Reestdal Magazine uit. Het afgelopen jaar met ook een handige fiets-knooppuntenkaart. Ben je ook trots op het Reestdal en wil je dit project steunen, stem dan van 1 tot 15 november aanstaande en deel het Facebookfilmpje.
Samen zetten we dan het Reestdal zichtbaar op de kaart.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA