'

Nov 13
DE WOLDEN - De gemeenteraad van De Wolden organiseert een openbare dialoogbijeenkomst over duurzaamheid. De belangrijkste vraag aan onze inwoners en groepen is: wat heeft u nodig van de gemeente om de eerste stap te zetten om uw huis duurzamer en zuiniger te maken?
Er wordt besproken wat inwoners nodig hebben om hun woongenot te verbeteren terwijl tegelijk de energielasten dalen. Naast inwoners zijn er ook diverse (ervarings)deskundigen uitgenodigd om te informeren en te inspireren. Aanwezig zijn
o.a.: de energieregisseur, het Drents Energieloket, Samen Energie Neutraal (SEN), de Energiewerkplaats, de coöperatie Reestdal Energie, EnergieKansen (coöperatie voor een energieneutraal Ansen), Geert Lindenhols en Rendo directeur Eddy Veenstra.

Dit open gesprek, dat plaatsvindt in het kader van het Raadsbreed Programma “Samen verantwoordelijk 2018-2022” kan belangrijke bouwstenen voor de gemeenteraad opleveren. Bouwstenen voor aanpassingen van het gemeentelijk energiebeleid en het versterken van passende duurzaamheidsmaatregelen om inwoners te faciliteren. De dialoogavond is aanstaande donderdag 15 november in het dorpshuis De Bastogne in Ansen! U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom om mee te praten. U kunt zich aanmelden via griffier@dewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA