'

Jan 10
wat kunnen (moeten?) we er mee.

RUINEN - Wilt u ook meer weten over het verduurzamen van uw woning? En hebt u vragen over hoe we ‘van het gas af moeten’? Wat zijn dan de mogelijkheden? Op 10 januari 2019 organiseert Duurzaam Ruinen een voorlichtingsavond over warmtepompen. De avond is van 19.00 tot 21.30 uur in Buitencentrum De Poort, Kloosterstraat 12, in Ruinen.
Voor wie is deze avond?
De informatieavond over warmtepompen is bedoeld voor iedereen die een eigen woning heeft en meer wilt weten of de mogelijkheden om gasverbruik te verminderen. Moet binnenkort uw CV-ketel vervangen worden? Of weet u niet goed wat er allemaal bij komt kijken met de installatie van een warmtepomp? Dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Wat kunt u verwachten op deze avond?
Tijdens de informatieavond krijgt u presentaties over wat warmtepompen zijn, waar u rekening mee kan houden bij de installatie van een warmtepomp en welke leningen en financiële regelingen er mogelijk zijn vanuit de gemeente. Ook zijn er lokale installateurs aanwezig waarmee u in gesprek kan gaan.

Aanmelden? Graag!
De informatie op 10 januari is gratis toegankelijk en start om 19.00 uur in Buitencentrum De Poort in Ruinen. Wilt u zich wel aanmelden van te voren, dit kan door een e-mail te sturen naar waltsep01@gmail.com.

Deze informatie is tot stand gekomen in samenwerking tussen Duurzaam Ruinen, gemeente De Wolden, het Drents Energieloket en het onafhankelijk adviesbureau BDH.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA