'

Feb 6
RUINERWOLD - Ensing Onderhoud- en protectiesystemen is al jarenlang verbonden als gezamenlijk hoofdsponsor van de KIOS selectie, maar sinds eind 2018 heeft Ensing het hoofdsponsorschap alleen op zich genomen. Algemeen directeur Louis van ’t Zand, zelf speler van KIOS 4, greep daarom ook de mogelijkheid aan om de gehele KIOS selectie in een nieuw jasje te steken.De kleur en kwaliteit keuzes zijn goed overwogen in samenwerking met de sponsorcommissie en het resultaat is fantastisch. De nieuwe tenues werden afgelopen weekend direct gebruikt en ook dit bracht sportieve resultaten met zich mee. Zowel KIOS 1 als KIOS 2 sloot zijn wedstrijden de eerste twee weekenden winnend af.

Het dienstenpakket van Ensing bestaat uit gevelonderhoud, zoals schilderwerk, houtrotherstel en vervanging (of deelvervanging) van gevelelementen. Maar ook het verrichten van mutatieonderhoud, een efficiënte opknapbeurt aan de binnenzijde van woningen en kantoren en het plaatsen van beglazing behoren tot de werkzaamheden.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact opnemen met ons via
info@ensingonderhoud.nl of tel. 0592-348080.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA