'

Feb 9
BERGHUIZEN - Zondagmiddag 10 februari van 15.00 tot 16.00 uur is er een “Johannes de Heer-zangdienst” in Berghuizen. Ronald Knol en Harold Kooij zijn inmiddels bekende namen in vele plaatsen en kerken. Ook in Berghuizen.


mochten we hen met enige regelmaat begroeten. Zo konden we al een aantal keren genieten van Ronald Knol, die het monumentale orgel op de voor hem eigen wijze weet te bespelen, en van het sprankelende pianospel van Harold Kooij. Centraal staan liederen uit de bundel van “Johannes de Heer”, alhoewel een flitsend intermezzo van deze improvisatie-kunstenaars ook niet zal ontbreken! Voor iedereen die graag zingt en wil genieten van de mooie liederen onder begeleiding van het duo Knol en Kooij is dit een must! Er zal 1 collecte zijn voor de gemaakte onkosten welke gehouden wordt tijdens de slotzang.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA