'

Feb 11
REGIO - Een drukte van belang was het woensdag 6 februari jl. bij RSG Wolfsbos in Hoogeveen. Na de drukbezochte Open Avonden, heeft een record aantal basisschoolleerlingen zich aangemeld voor Wolfsbos Live om het échte schoolleven te ervaren.
Ongeveer 250 basisschoolleerlingen uit Hoogeveen en omstreken maakten van de mogelijkheid gebruik om alvast een middag lessen te volgen. Voor de leerlingen van groep 7 en 8 een leuke manier om alvast even te proeven aan het verschil tussen basisschool en voortgezet onderwijs. “De leerlingen waren erg enthousiast en vertelden mij aan het einde van de middag dat ze het veel leuker vonden dan ze hadden gedacht. Dat horen we graag! We willen de leerlingen uitdagen en stimuleren, hen de regie geven en zelf keuzes laten maken. In de klas en ook bij de vele andere activiteiten die we organiseren. Hierdoor worden leerlingen zelfstandiger en leren ze zelf meer verantwoordelijkheid te dragen”, aldus Zwanet Haveman, teamleider onderbouw van locatie Groene Driehoek. Bij het verlaten van de school kregen de leerlingen wat drinken en een stuk fruit, want RSG Wolfsbos is een veilige en gezonde school.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA