'

Feb 12
DRENTHE - Stichting Kunst & Cultuur is op zoek naar ontwerpers en kunstenaars, die duurzame producten willen en kunnen maken rond het thema voedsel. Onder de titel “VET!” worden ontwerpers uitgedaagd om producten of prototypen te maken die de consument in de keuken kan gebruiken of de boer in zijn bedrijf.
Ontwerpen die uitgaan van het oervoedsel van Drenthe of een antwoord hebben op voedsel- of verpakkingsafval zijn ook mogelijk.
De inzendingen worden tentoongesteld en beoordeeld door een jury. De winnende ontwerpen kunnen met een geldbedrag verder worden ontwikkeld. Aanmelden kan via www.kunstencultuur.nl

Afgelopen weekend vond een inspiratiedag plaats. Tijdens een “foodsafari” langs Frederiksoord, Veenhuizen en Borger konden professionele en amateurontwerpers kennis maken met de historie en toekomst van het Drentse voedsel.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA