'

Feb 13
DE WOLDEN - De gemeente De Wolden is sinds juli 2018 bezig met een inventarisatie van de woonboerderijen in de gemeente De Wolden. Onze taxateur bezoekt verschillende adressen in onder andere Ruinen, Koekange en Zuidwolde. Hij rijdt in een Volkswagen Tiguan met kentekennummer 04-GZP-1.
Er wordt zo goed mogelijk geprobeerd woningen te bezoeken als de bewoners ook thuis zijn, maar dit is helaas niet altijd mogelijk.

Waarom een inventarisatie

De gemeente vindt het van belang om te weten wat voor waarde de woonboerderijen in onze gemeente hebben. Deze waarde kunnen wij bepalen aan de hand van een taxatie. De waarde hangt af van verschillende factoren, bijvoorbeeld de staat van onderhoud, inhoud en oppervlakte van de woning en eventuele bijgebouwen en de afwerking van het geheel.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA