'

Feb 14
RUINEN - Loop gedurende de voorjaarsvakantie binnen bij bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen. Of je nu jong of oud bent, alleen of met je hele familie, je kunt er altijd terecht voor een leuke route, speurtocht of activiteit. Je kunt kiezen of je zelfstandig op pad wilt, of onder begeleiding van een boswachter. Vind de activiteit die bij jou past op www.nm.nl/bcdwingelderveld en meld je gauw aan. En als je uitgewandeld bent zoek je een lekker plekje met een kopje koffie en uitzicht op de voedertafel. Of je snuistert nog even in de winkel naar boeken, wollen sloffen of nestkastjes.Ontdekken langs paaltjes en bordjes
Dat kinderen niet willen wandelen is een misverstand. Als er wat te ontdekken of te zoeken valt, zoals bij de speurtochten, spoeden ze zich van paaltje naar paaltje. Ieder bordje met een lammetje erop bijvoorbeeld, geeft weer nieuwe kennis over het leven van Brammetje. En een nieuw plukje wol om je eigen kudde samen te stellen.
De groene route door het bos wordt reuze interessant wanneer je de speurtocht ‘Dierenmanieren’ meeneemt. Bij de dikke boom leer je balanceren als een eekhoorn en op het brede bospad sluipen als een vos.

Voor alle leeftijden zijn er geschikte speurtochten te koop aan de balie. De medewerkers van Natuurmonumenten weten er alles van.
Op pad met de boswachter
Wie het Dwingelderveld in gaat met een boswachter leert veel over de natuur en over het Dwingelderveld. Er zijn tochten voor gezinnen met jonge kinderen (Natuurontdektocht, 4-8 jaar), voor iets oudere kinderen (Wildwandeling, 9-12 jaar), laarzenexcursies en huifkartochten. Op de website www.nm.nl/bcdwingelderveld vind je alle informatie.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA