'

Feb 14
ZUIDWOLDE - Op vrijdagavond 1 maart verzorgt Wij van Wijnen in Bibliotheek Zuidwolde een wijnproeverij van zes verschillende Italiaanse wijnen. Wij van Wijnen is een jong bedrijf dat zich richt op het importeren van de lekkerste Italiaanse wijnen naar Nederland. Kevin Graafland (Veenendaal) en Stefan Haverkort (Zuidwolde) werken als wijnimporteurs rechtstreeks met wijnboeren in Italië en maken geen gebruik van een tussenhandel.
Hierdoor leveren zij unieke producten die niet in de Nederlandse detailhandel te verkrijgen zijn. Ze voeren hun bedrijf nu nog hobbymatig, Kevin is verzekeringsadviseur en Stefan is hypotheekadviseur. Hun bedrijf groeit en zij hopen er ooit van te kunnen leven. Verkoop vindt vooral plaats via hun website en aan de horeca.

Tijdens de proeverij kunnen deelnemers zes verschillende Italiaanse wijnen proeven die Kevin en Stefan goed verkopen en bij het seizoen passen: prosecco (bubbel), zoete witte (dessert)wijn, witte droge wijnen, rosé en rode wijnen. Uiteraard zijn er bijpassende hapjes. Er volop ruimte om te proeven, vragen te stellen en wijn te bestellen.

De proeverij start om 20.00 uur tot 23.00 uur. Deelname kost € 20,-. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 februari in Bibliotheek Zuidwolde via 088-0128290 of info@bibliotheekzuidwolde.nl.
De wijnproeverij gaat door bij minimaal 15 personen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA