'

Jun 1
DE WIJK - Belangenvereniging De Wijk is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het huidige bestuur heeft er nog steeds veel zin in maar het regelement zegt dat het tijd is voor nieuwe bestuursleden. Wie heeft zin om samen met ons de standpunten van de bewoners uit te dragen naar de gemeente, te zorgen dat we niet onder sneeuwen.
Te zorgen dat ons dorp er mag zijn en onze stem laten horen. Mee beslissen over zaken die ons dorp aangaan. Ieder eerste woensdag van de maand vergadering wij in de Havezate, aanvang 20 uur. Heeft u zin om een keer mee te kijken praten en luisteren wat ons zoal bezig houdt, U bent van harte welkom om aan tafel aan te schuiven. Voor meer informatie kunt informeren bij de Belangenvereniging, stuurt u een mail naar wijkerbelang@gmail.com

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA