'

Jul 29
DE WOLDEN - In de zomervakantie van 2019 wordt van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus weer het sport- en cultuurkamp georganiseerd. Het kamp wordt dit jaar gezamenlijk georganiseerd door de sportfunctionarissen van de gemeenten Hoogeveen en De Wolden en de jongerenwerkers van Welzijn de Wolden. Een week lang worden gezellige, sportieve en culturele activiteiten georganiseerd voor basisschoolkinderen uit de twee gemeenten. Dit jaar vindt het kamp plaats in De Wijk.
Het kamp is bedoeld voor kinderen uit de basisschoolgroepen drie tot en met acht uit Hoogeveen en De Wolden die in de zomervakantie om verschillende redenen niet op vakantie gaan. Denk bijvoorbeeld aan ziekte van familieleden of verminderde financiële mogelijkheden. Wij bieden deze kinderen de mogelijkheid om in de zomervakantie een week lang gratis georganiseerde activiteiten te komen doen. Er is plaats voor 50 kinderen. Opgave gaat op volgorde van binnenkomst. Voor vragen of aanmelden voor het kamp kunt u mailen naar Yvonne Hooijer, yvonnehooijer@welzijndewolden.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA