'

Apr 5
DE WIJK - Rederijkerskamer De Bloem voert vrijdag 5 april en zaterdag 6 april de komische thriller “Het is weer knudde” op in Ontmoetingscentrum de Havezate. Het stuk is geschreven door Peter van den Bijllaardt.


Foto: BS/Weblog-dewolden.nl

Het stuk
Waar ben jij vannacht geweest?' vraagt Rita indringend, als zij manlief, Paul, 's morgens op de bank vindt, totaal verkreukeld, een stoppelbaard, een pandabeer in zijn armen en met een reuze kater. Hij weet weinig anders in te brengen dan zijn barstende hoofdpijn. Maar daarmee neemt Rita geen genoegen. Zeker niet als blijkt dat Pauls zakken vol zitten met stapels bankbiljetten en een revolver. En als dan ook nog het lijk van Knudde uit de kast komt vallen is de verwarring compleet.

Kaarten
Kaarten ad € 7,50 te koop bij Ontmoetingscentrum De Havezate, Dorpsstraat 78, de Wijk, DA Drogisterij & Parfumerie WenS, Dorpsstraat 68, de Wijk, Wido Double Fashion, Bergerslag 4a, Staphorst en per mail bij het secretariaat van Rederijkerskamer de Bloem info@rederijkerskamerdebloem.nl (vooruitbetaling per bank).
Kaarten aan de kassa op de avond van de uitvoering: €10,00 per stuk (indien nog voorradig).

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA