'

Mrt 13
ZUIDWOLDE - Elk jaar wisselt de start locatie van de wielerronde voor mannen en vrouwen. Dit jaar is de start locatie het gemeentehuis in Zuidwolde. Wielrenners starten op zondag 17 maart vanuit het gemeentehuis in Zuidwolde. De vrouwen starten om 11.30 uur en de mannen om 11.45 uur.
Ronde van Drenthe De Wolden E-biketocht
De organisatie van de Ronde van Drenthe en gemeente De Wolden hebben gezamenlijk een aantrekkelijke route speciaal voor e-bikes uitgezet. De route van 45 kilometer gaat over mooie fietspaden en rustige binnenwegen. Als extra attractie is de vernieuwde VAM-berg in de route opgenomen.

Start en aanmelding
De starttijd is tussen 09.00-10.00 uur vanuit Theater-Congrescentrum De Tamboer, in Hoogeveen. De controle bij de finish sluit om 14.30 uur. Onderweg worden enkele stempelposten ingericht. Verzorging is er bij de start en finish. U kunt u aanmelding voor de e-biketocht via www.rondevandrenthe.nl. Inschrijfkosten zijn € 4,-.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA