'

Mrt 30
RUINERWOLD - Zaterdag 6 april 2019 is er een antiek- en curiosaveiling bij Museumboerderij De Karstenhoeve. Om 13.00 uur nemen de veilingmeester en zijn gezelschap weer plaats op de boerenwagen en kan de veiling beginnen. Op de onlangs gehouden taxatiemiddag zijn weer tal van bijzondere goederen getaxeerd en aangeboden voor de veiling. Een unieke gelegenheid (om vaak voor een leuke prijs) zo’n bijzonder item op de kop te tikken.

De goederen kunnen van tevoren worden bezichtigd. Vrijdagavond 5 april van 18.00 uur tot 20.00 uur en zaterdagmorgen 6 april van 10.00 uur tot 12.30 uur kan men een kijkje komen nemen in de hooischuur van de museumboerderij waar alle voorwerpen staan uitgestald. Om 13.00 uur begint de veiling.
Voor info kunt u bellen: 0522-481447 of info@karstenhoeve.nl
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA