'

Mrt 29
DE WIJK - Vanaf 2 april neemt Anita Drogt de kapsalon van Jolanda in De Wijk over. Jolanda Drogt blijft dan alleen nog op donderdagmiddag en een gedeelte van de donderdagavond in de kapsalon werken. Voormalig collega Esther Damsma komt het team ook versterken. Zij werkt de ene week op vrijdagochtend en de andere week op zaterdagochtend. De kapsalon gaat verder onder de naam: ’Knip en Krul bij Anita’.


foto's BS/weblog-dewolden.nl
Voor de klanten veranderd er verder weinig. In de ochtend tot 12.00 uur blijft het knippen zonder afspraak, en elke middag alle behandelingen op afspraak. Jolanda Drogt stopt er mee omdat ze meer tijd aan haar gezin wil besteden. Ze nam de salon 7 jaar geleden over van Martin Wolf. ‘Ik heb het altijd met plezier gedaan, maar ben nu toe aan een nieuwe uitdaging in mijn leven’.

Anita Drogt is een bekend gezicht in de salon, ze werkt al vele jaren samen met collega Jolanda. Die ook nog eens een nicht van haar is. Ze is van plan om een frisse wind door de kapsalon te laten waaien. ‘We gaan het her en der een beetje op pimpen, en verder blijven we up-to-date door het volgen van cursussen en trainingen op haargebied’. Knip en Krul bij Anita blijft de kapsalon voor jong en oud. ‘Met mensen omgaan, en ze mooier maken dat is het mooiste van dit vak’.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA