'

Apr 1
DE WIJK -De succesvolle Wieker Pubquiz galmt nog na in het dorp De Wijk en daar is alweer het volgende evenement van de stichting De Wiek op Wiel’n: de Gehaktballenwedstrijd! Net als vorig jaar in de keuken van De Havezate in De Wijk en wel op zaterdag 13 april 2019! Vanaf 16.00 uur zal de wedstrijd starten.

Wat is de bedoeling? Als deelnemer krijgt u 500 gram half-om-half gehakt. Gesponsord door de Coop in De Wijk, met dank aan Niek Slomp! De Havezate stelt haar keuken en fornuizen ter beschikking en u heeft dan maximaal 60 minuten de tijd om in uw eigen pan 4 gehaktballen te presenteren aan een vakjury. Het spreekt voor zich, dat alle aanwezigen voldoende kunnen proeven van uw culinaire hoogstandjes. Natuurlijk vragen we van de deelnemer wel, dat hij zoveel mogelijk vrienden en vriendinnen meeneemt. Enerzijds ter voorhoging van de feestvreugde en anderzijds om ook uit het publiek de broodnodige stemmen te verzamelen! Na afloop zal de winnaar eeuwige roem vergaren en zullen zijn/haar ballen worden geplaatst in de Ball of Fame. Deelname aan de wedstrijd als ook toegang tot de Havezate is uiteraard helemaal gratis! Durft u het aan? Dan graag uw opgave per email: info@dewiekopwieln.nl!

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA