'

Apr 1
DE WIJK - Yin yoga is een rustige vorm van yoga, gericht op je bindweefsel. Dit zit bijvoorbeeld in je banden, pezen, botten en kraakbeen. Bindweefsel speelt een grote rol speelt in de gezondheid van ons hele lichaam. Het trainen van je bindweefsel is niet eenvoudig, maar wel heel belangrijk!
Hierin kan Yin yoga helpen. Door langdurige rek te brengen op bepaalde plekken in het lichaam, ondersteunen we het bindweefsel en stimuleren we het om weer water op te nemen. Hierdoor wordt het weer soepel en sappig.

Daarnaast rekken we op de meridianen uit de Chinese traditionele geneeskunde. Hierdoor kunnen we levensenergie weer laten stromen en kunnen blokkades oplossen. Je voelt je dus lichamelijk en geestelijk een stuk beter!

In Yin yoga nemen we een houding langere tijd aan; dit kan variëren van 2 tot 8 minuten. Dit geeft je de tijd om volledig in de houding te zakken. Na de les voel je je kalm, gelijkmoedig en rustig. Met Yin yoga verminder je je stress en kom je weer tot jezelf.
Wil je Yin yoga proberen? Dat kan op:
o › Dinsdag 2 april om 21.00 uur
o › Dinsdag 7 mei om 21.00 uur
o › Dinsdag 4 juni om 21.00 uur
o › Dinsdag 3 juli om 21.00 uur

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA