'

Apr 3
ZUIDWOLDE - Tennisschool Kilian komt in de maand april tennislessen geven aan het Groene Hart voor de groepen 1 t/m 5. Op de tennisbaan van Tc Suthwalda kunnen de kinderen tijdens de gymles kennis maken met tennis. Tijdens de lessen kunnen ze veel afwisseling verwachten in de oefeningen zodat iedereen plezier kan beleven aan de sport.
Voor de kinderen die de slag te pakken hebben, kunnen op 18 april mee doen met een naschoolse activiteit en op 14 mei met een afsluitend tennistoernooi. Meer informatie over de clinics en het toernooi vind je op www.actiefnaschooltijd.nl.
Vind uw school het ook leuk om Tennisschool Killian voor de groepen 1 t/m 5 op school te ontvangen? In de maand mei is er nog ruimte. Hiervoor kunt u contact opnemen met R.Bijl@dewoldenhoogeveen.nl.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA