'

Apr 5
‘Hoe kunt u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijven wonen?’

DE WOLDEN - Op donderdag 11 april gaat de gemeenteraad op locatie in gesprek met inwoners over de vraag hoe inwoners van De Wolden zo lang mogelijk in hun eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. Welke wensen leven er en welke knelpunten ervaren zij?
We worden met elkaar steeds ouder en willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. In gemeente De Wolden wonen bijvoorbeeld 5500 mensen van 65 jaar of ouder. Dat is bijna een kwart van de bevolking.
Wat kunnen de gemeente, zorg en welzijnsorganisaties voor de inwoners betekenen? Iedereen is welkom om tijdens deze avond te komen luisteren of mee te discussiëren. Aan de orde komen diverse thema’s, zoals zorg, sociale en medische netwerken, sociale initiatieven, activiteiten en vervoer. Daarnaast zullen inspirerende sprekers van o.a. ‘Langzultuwonen’ en Zlimthuis u informeren over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden, zoals robotisering, woningaanpassingen en mantelzorgwoningen. Fred Molenhuis van Zorgbelang Drenthe zal zijn brede visie op het thema geven zoals hij dat kent uit de praktijk in Drenthe. Het volledige programma vindt u op www.dewolden.nl onder gemeenteraadsnieuws.
Kom ook en praat mee op donderdag 11 april 2019 om 19.30 uur in Dorpshuis Buddingehof, Dijkhuizen 66 in Ruinerwold, inloop vanaf 19.15 uur. Aanmelden: griffier@Dewolden.nl of T: 140528.
Wilt u deze avond bijwonen maar hebt u moeite met reizen? Dan kunt u dat melden via T. 0528-378376 en wordt u opgehaald en thuisgebracht.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA