'

Apr 5
DE WIJK - Het was vrijdagmiddag 5 april een drukte van belang op het schoolplein van IKC de Horst. Alle leerlingen deden mee aan een sponsorloop om geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds. Groepsleerkracht René van der Veen doet daar dit jaar met zijn familie voor de derde keer aan mee.


foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Op het schoolplein was een parcours uitgezet waar de leerlingen zoveel mogelijk rondjes moesten rennen binnen een bepaald tijdstip. Om 12.30 uur was de start voor de kleuters. Met verbeten gezichtjes renden ze de longen uit hun lijf. Aangemoedigd door familie, vrienden en bekenden. Met de deelnemerskaart kwamen ze de stempelpost. Uiteraard liep meester René zelf ook mee. De groepen 3 t/m 5 en 6 t/m 8 liepen later op de middag. Hoeveel de actie heeft opgebracht wordt binnenkort bekend gemaakt.
Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA