'

Apr 5
ZUIDWOLDE - Woensdag 10 april om 19.30 uur vergadert de Adviesraad Sociaal Domein (ASD) in het gemeentehuis van Zuidwolde. De volgende onderwerpen komen onder meer aan de orde:
•Onafhankelijke cliëntondersteuning
•Vaststellen geschikte onderwerpen voor de vergaderingen.
Wij nodigen u van harte uit om mee te denken, u weet als inwoner van De Wolden tenslotte het beste wat er leeft uw omgeving. U bent dan ook van harte welkom om een vergadering van de ASD bij te wonen, de vergaderingen zijn namelijk openbaar.

Wilt u de vergadering bijwonen, inspreken op één van de agendapunten of een onderwerp aan de agenda toevoegen? Neem dan contact op met de secretaris Annelies Giethoorn: a.giethoorn@swwh.nl.

Wat doet de Adviesraad Sociaal Domein?

De ASD is een breed samengestelde raad en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan het college van burgemeester en wethouders over onderwerpen binnen het sociaal domein. Het gaat hierbij om de volgende drie taken:
•Zorg en ondersteuning aan langdurig zieken en ouderen (Wmo)
•Werk en inkomen
•Jeugdhulp

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA