'

Apr 5
DE WOLDEN - In februari hebben inwoners, ondernemers en belanghebbenden meegedacht over duurzaamheid in gemeente De Wolden. Dat kon op twee avonden: één voor inwoners op 4 februari en één voor ondernemers en belanghebbenden op 11 februari.
Deze bijeenkomsten zijn onderdeel van het project ‘Ingrediënten voor de energietransitie’. In het klimaatakkoord staat dat we in Nederland een CO2-reductie van 49 procent in 2030 ten opzichte van 1990 willen, met uiteindelijk een reductie van 85 tot 90 procent in 2050. Hoe gaan we dit in De Wolden aanpakken? Wat willen we en wat kunnen we? Gemeente De Wolden wilde weten hoe inwoners, ondernemers en belangstellenden hier naar kijken.

Onder begeleiding van adviesbureau Noordtij zijn de deelnemers met elkaar in gesprek gegaan om een drietal vragen te beantwoorden: Welke vormen van duurzame energie vindt u passend bij De Wolden? Hoe kunnen inwoners en bedrijven hierbij worden betrokken? Hoe kunnen inwoners en bedrijven hieraan bijdragen? Er werd enthousiast van gedachten gewisseld.

De gemeente neemt de opbrengsten van de bijeenkomsten op in de notitie ‘Ingrediënten voor de energietransitie’. Deze notitie is input voor de energiestrategie in gemeente De Wolden. Benieuwd naar de opbrengst van de bijeenkomsten? Lees de bijgevoegde verslagen.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA