'

Apr 15
RUINERWOLD - Zondag 21 april ( eerste paasdag) is de paashaas al vroeg uit de veren om een heleboel paaseieren te verstoppen op het erf van De Karstenhoeve. Om 11.30 uur kiest hij het hazenpad en kan het paaseieren zoeken beginnen en kunnen alle kinderen ( tot en met groep 8-) hun meegebrachte mandjes of tassen vullen met de gevonden eieren.

Op de deel van de boerderij zullen er weer konijntjes rondhuppelen, die je mag komen knuffelen. Ouders en grootouders kunnen ondertussen genieten van een lekker kopje koffie met heerlijke perencake! Op het land van de fam. Huizingh is in de loop der weken een mooie paasbult verrezen. Traditioneel op eerste paasdag zal om 20.30 uur het paasvuur worden aangestoken. Altijd weer een prachtig schouwspel!

Zaterdag 20 april kan er nog snoeihout worden ingeleverd.
Voor info : telefoon 0522-481447, info@karstenhoeve.nl
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21, Ruinerwold.


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA