'

Apr 13
STAPHORST - De kleuren veranderen, de dagen worden langer en iedereen heeft lentekriebels! Bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst heeft ook de lentekriebels te pakken! Daarom is er vrijdag 19 en zaterdag 20 april van alles te beleven! Verschillende activiteiten en demonstraties maken hun opwachting in de winkel.

Helemaal terug van weggeweest
Het macrameeën uit de jaren ‘70/’80 is weer helemaal terug van weggeweest! Een knooptechniek waar verschillende dingen mee gemaakt kunnen worden zoals wandhangers en plantenhangers. En dat laatste kan op zaterdag 20 april geleerd worden bij Boer Staphorst tijdens een workshop macramé plantenhanger. Deelnemers krijgen in 3 uur tijd uitleg over het macrameeën waarbij de deelnemers vervolgens ook zelf aan de slag gaan met het maken van een eigen plantenhanger. Zowel in de ochtend als de middag vindt er een workshop macramé plantenhanger plaats.

Beleef nog meer de lente bij Boer Staphorst
Ook zijn er deze dagen andere workshops om aan deel te nemen en diverse demonstraties te volgen. Zo is er onder andere een kookdemonstratie van Siemens op de keukenafdeling, een demonstratie van Fiskars tuingereedschap en een gratis Flexa kleuradvies. Daarnaast zijn er op de parkeerplaats verschillende demonstraties, zoals een BBQ-demonstratie en de demonstratie bus van Makita. Ook kan er korting gedraaid worden aan het rad, tot 20% korting op één artikel naar keuze of één van de andere leuke prijzen. Kortom, twee leuke dagen voor een gezellig dagje uit!

Vergeet niet in te schrijven voor de verschillende workshops via de website. Meer informatie over alle activiteiten/acties en het inschrijven is te vinden op boer-staphorst.nl/beleef-de-lente.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA