'

Apr 16
DE WIJK - Iedereen die er langs komt zal het hebben gezien. Welkoop De Wijk wordt op dit moment verbouwd. De winkel van Gerard en Catja van der Molen wordt flink uitgebreid. Dit kan door dat de opslagloodsen in het achterste gedeelte bij de winkel worden gevoegd. Hier wordt ook een nieuwe entree gecreëerd.foto's: BS/Weblog-dewolden.nl

Gerard: ‘Het was tijd voor vernieuwing. De nieuwe winkel krijgt een moderne en frisse uitstraling geheel volgende de bekende Welkoop formule. We gaan ons nog meer richten op tuin en dier en minder op het klus gebeuren. Tevens wordt het assortiment (werk) kleding flink uitgebreid.

Tijdens de verbouwing is de winkel gewoon geopend. Catja: ‘Het is op dit moment misschien wat rommelig door de verbouwing. Niet alles staat nog op dezelfde plaats, maar het personeel weet alles te vinden. En is uiteraard bereid om de klanten naar tevredenheid te helpen’. De heropening staat gepland voor 23 mei.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA