'

Apr 15
ECHTEN - Eerste paasdag organiseert het Huus met de Belle in Echten een paaswandeling. U kunt kiezen uit een wandeling van 5 of 10 km. De 5 km wandeling gaat voornamelijk door het Kraaiebos en zal eindigen bij boerderijcamping Sonneclaer waar u met de trekkertram terug wordt gebracht naar het eindpunt.
De 10 km wandeling leidt u langs de plaggenhut en zal daarna erg afwisselend zijn, zo komt u langs het Bovenveen en de Wolfskoelen. Onderweg zult u het Oude Diep ook nog zien. Tijdens de 10 km wandeling kunt u pauzeren bij boerderijcamping Sonneclear. Na de pauze zult u langzamerhand weer terug wandelen naar het Huus met de Belle. Kortom weer 2 leuke en mooie wandelingen voor jong en oud! De start is vanaf 11 uur tot 15 uur. De kosten zijn € 3,- voor volwassenen en € 1,50 voor de kinderen. Meer informatie is te krijgen via telefoonnummer 0528-250806 of via mailadres huusmetdebelle@gmail.com .


Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA