'

Apr 15
IJHORST- Voor het derde jaar op rij verzorgt Atlas Sport de openingsdans met aansluitend streetdance clinics tijdens de Koningsspelen op OBS de Iekmulder in IJhorst.
Koningsspelen
Ook dit jaar is Atlas Sport gevraagd om de openingsdans met aansluitend streetdance clinics te verzorgen tijdens de Koningsspelen op de basisschool. Een sportief Oranjefeest die bestaat uit sportieve activiteiten voorafgegaan door een gezamenlijk, feestelijk Koningsontbijt.

Sportieve activiteiten
Om 09.15 uur was het zover en verzamelden alle kinderen zich op het schoolplein om de openingsdans de Pasapas van Kinderen voor Kinderen te doen. Naast dansen werd er ook uitbundig gezongen. Na de openingsdans begonnen de sportieve activiteiten waaronder streetdance. In groepen werd er gerouleerd en hebben de kinderen van groep 1 t/m 8 kennis kunnen maken met bewegen op muziek in de vorm van streetdance.

Afsluiting
Om 12.00 uur was het tijd om de Koningsspelen met gezamenlijk af te sluiten met nog één keer de Pasapas dans. Het was een gezellige en sportieve ochtend. Ook staat het vast dat Atlas Sport volgend jaar weer de openingsdans en streetdance workshops mag verzorgen.

Contact Atlas Sport biedt streetdance lessen aan voor kinderen van 5 t/m 17 jaar. Onze insteek is om laagdrempelig te zijn. Stapsgewijs wordt een dans opgebouwd zodat iedereen mee kan komen. De danscombinaties en muziek zijn afgestemd op de doelgroep. Tijdens de lessen staat plezier voorop. Dus hou je van dansen en wil je graag nieuwe dance moves leren? Dan is streetdance iets voor jou!
Kom een gratis proefles volgen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0522-441090 of neem contact op via info@atlassport.nl

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA