'

Apr 16
REGIO - Zoals elk jaar is er op 2e paasdag (maandag 22 april) de jaarlijkse paasmarkt in het centrum van het prachtige Diever. Vele diverse standhouders met uiteenlopende goederen zullen aanwezig zijn. Zo zijn er standhouders met onder andere kleding en fashion, sieraden in allerlei soorten, (zelfgemaakte) cadeauartikelen en allerlei andere snuisterijen.
Voor de inwendige mens zijn er lekkere stands aanwezig. Ook is op het marktterrein de paaskermis waar u lekker kunt zwieren en draaien. Al met al zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen. De markt wordt gehouden in het centrum nabij de eendenvijver aan de Achterstraat en de Peperstraat en duurt van 10.00-17.00 uur. Meer informatie over deze markt kunt u vinden op www.marktenenbraderieen.nl of bel met 06-24831603

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA