'

Apr 16
DE WIJK - Met dit zonnige weer ziet zwembad De Slenken er nog beter uit. Nog even en de deuren gaan weer open; op zaterdag 27 april om 1300 uur opent zwembad de Slenken voor het eerste de nieuwe deuren. De afgelopen winter is er hard gewerkt aan het mooier en fijner maken van dit mooie openluchtzwembad. De twee grote baden, het peuterbad, de grote ligweide, de speeltuin liggen er prachtig bij zodat alle zwemgasten er sportief en recreatief kunnen genieten.


foto: BS/Weblog-dewolden.nl
De meest in het oog springende verandering is de entree. Er zijn geen tralies meer maar een mooie nieuwe pui verwelkomt de zwemmers. Achter de deuren is een nieuwe entree met de kassa geplaatst.
Qua comfort gaan de zwemmers er met grote sprongen op vooruit. Er zijn zes nieuwe en beschutte douches gemaakt. Aan de andere kant van de ingang is de prachtige nieuwe kiosk. Bestuursvoorzitter: Jan Faber: 'Van hieruit kunnen de vrijwilligers alle gasten op het ruime terras bedienen met allerlei lekkere warme en koude versnaperingen'

De energievoorzieningen voor de nieuwe douches, kassa en kiosk zijn duurzaam gerealiseerd. Het meest in het oog springende daarvan zijn de zonnecollectoren en warmtewisselaars op het dak.
Kortom, alle voorzieningen en de vrijwilligers zijn weer klaar om je te ontvangen om sportief te komen zwemmen, of een dagje te recreëren. Het zwembad heeft ruime openingstijden. Verder staan er zwemlessen op het programma en ook diverse andere lessen zoals zeemeerminzwemmen, aquajoggen en borstcrawl. Alle info hierover is te vinden op de website en inschrijven kan daar ook.

De voorverkoop van abonnementen loopt nog tot en met 21 april. Wie supervoordelig wil zwemmen, kan via www.zwembaddeslenken.nl een bestelling plaatsen. Wie niet online kan bestellen, kan zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur langskomen bij de Coop in De Wijk.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA