'

Apr 20
De bibliotheek helpt digitaal vaardig te worden

DE WIJK - Internet is een belangrijke factor geworden in het dagelijks leven. Bankzaken, belastingaangifte of communiceren met anderen. Bijna alles gaat tegenwoordig via internet. Bibliotheek De Wijk organiseert daarom de cursus Klik & Tik. Hier worden deelnemers digitaal vaardig zodat zij zelfstandig deel kunnen nemen aan het digitale verkeer. Er is ruimte voor nieuwe deelnemers vrijgekomen. Elke vrijdag is er van 10.00 tot 12.00 uur gelegenheid om langs te komen.
Klik & Tik
Tijdens de cursus leren de deelnemers hoe zij websites kunnen zoeken, e-mailen en bestanden kunnen downloaden. Het is niet noodzakelijk om eerdere ervaring met de computer te hebben om mee te doen. Naast basisvaardigheden is er ook mogelijkheid tot verdieping. Bijvoorbeeld het gebruik maken van je DigiD of het werken met een tablet.

Meedoen
Mensen die interesse hebben om deel te nemen kunnen elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur terecht in Bibliotheek De Wijk. Deelname aan de cursus is gratis en er is geen lidmaatschap van de bibliotheek nodig. Het is mogelijk voor deelnemers om gebruik te maken van de digitale voorzieningen in de bibliotheek, maar het meenemen van een eigen laptop/tablet heeft de voorkeur. Voor vragen over de cursus kunnen belangstellende deelnemers contact opnemen met de bibliotheek.

Geplaatst door B S

Tweet This!

0 Trackbacks

  1. Geen Trackbacks

0 Reacties

Geeft reacties weer als(Lineair | Samengevoegd)
  1. Geen reacties

Reactie toevoegen


Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.
Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.

Om het posten door robots tegen te gaan, gelieve de letters die je in het plaatje ziet over te typen. Je commentaar wordt enkel gepost wanneer de letters overeen komen. Je browser dient cookies te ondersteunen (standaard staat dit aan), of je commentaar kan niet geverifieerd worden.
CAPTCHA